top of page

Newborn fotografie

Newborn fotografie is voor mij de mooiste en puurste vorm van fotografie en mijn absolute favoriet om te doen. Mooie foto's van uw pasgeboren baby zijn altijd een blijvende, prachtige herinnering! Een fotoshoot van jullie kleine wondertje(s) voor de geboortekaartjes kan zeker ook. Dan kom ik zo snel mogelijk na de bevalling langs in de materniteit.

Een newborn fotosessie doen we best zo snel mogelijk na de geboorte en maximum 14 dagen daarna.  Ik fotografeer jullie baby alleen, samen met broertje(s) en/of zusje(s) en natuurlijk de eerste gezinsfoto's met jullie pasgeboren zoontje of dochtertje erbij.

We nemen onze tijd en doen alles op het tempo van jullie baby'tje. Er is voldoende tijd tussendoor voor voeding, luier verversen, troostmomentjes als je kindje huilt,... 

Voor wie dat wenst heb ik newborn kledij voor meisjes en jongens die we kunnen gebruiken tijdens de fotoreportage. Verder heb ik ook heel wat "props" en attributen (bedjes, poefjes, mandjes, dekentjes,...) in verschillende stijlen en kleuren.  Zo kunnen we leuke beelden maken van jullie kindje en kan ik een gevarieerde en ruime collectie foto's garanderen.

Bekijk hier alvast enkele voorbeelden en vraag meer info via e-mail of het contactformulier.

bottom of page