top of page
Anker 1

Ik hou er enorm van om kinderen te fotograferen. Ze zijn zo spontaan, eerlijk en ongedwongen en het is zalig om ze in beeld te mogen brengen.

Niet alle kindjes houden er evenveel van om gefotografeerd te worden, maar in de studio zijn er heel wat leuke attributen en speeltjes, waardoor ze heel snel op hun gemak zijn en er mooie foto's kunnen gemaakt worden.

Ook reportages buiten zijn altijd heel leuk! We kiezen uit wat jullie het mooist vinden: een rustig plekje in de natuur, een romantische locatie (bv. bij een kasteel) of een stoere omgeving (industrieel domein, graffitti...). Het kan allemaal! Ik ken heel wat mooie locaties, maar ook jullie kunnen natuurlijk een voorstel doen. 

Tijdens een kids fotoshoot maak ik altijd beelden van de kindjes apart e samen met de broer(s) en/of zus(sen).

Je kan ook kiezen voor een thema fotoshoot:

Je kan ook kiezen voor een thema fotoshoot. Is je zoon of dochtertje (binnenkort) jarig en wil je hem/haar graag verrassen met een reuze verjaardagstaart? Dan is een cakemash fotoshoot zeker een top cadeau en blijvende herinnering! Na het ploeteren met de lekkere cake is het tijd voor een badje! Plonsen met de eendjes is altijd heel plezant, en zo is je kindje alvast terug gewassen om terug naar huis te gaan. Cakesmash foto's vind je hier.

Nieuw is nu ook de candyshoot snoep fotoreportage: voor de kinderen die al iets ouder zijn is dit gegarandeerd een voltreffer. Een tafel vol snoep in alle geuren en kleuren is de droom van elk kind.  Foto's met reuzelolly's, marshmellows, zuurtjes en snoeptaarten zijn de ideale 'attributen' voor een kleurrijke en originele fotoshoot.

Bekijk hier alvast enkele voorbeelden en vraag meer info via e-mail of het contactformulier.

kids foto's

Candyshoot / snoep fotoshoot

bottom of page