top of page

Fotograaf in hart en nieren

Bij Foto Anke kom je terecht bij een gepassioneerde fotograaf die van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken!  Achter mijn lens deel ik samen met jullie mooie momenten en bezorg ik je graag een onvergetelijke herinnering.

Portretfotografie is mijn grootste passie. Ik leg uw familiegeluk graag voor u vast op beeld: zwangerschapsfotografie, newborn- en babyfotografie, communieshoot, familiefoto's, huwelijk... Dit kan zowel in mijn professionele studio als op locatie (binnen of buiten).

 

Over mezelf

Wil je graag een bestaande foto laten vergroten? Wij adviseren je graag! Ook oude foto's kunnen we digitaliseren en bijwerken.

Fotocadeaus, vergrotingen en wanddecoratie op canvas, alu-dibond, acryl, hout: alles kan op maat van uw wensen gemaakt worden.

Ik ben getrouwd met Christophe en enthousiaste mama van Zara en Noa.

Ik ben steeds een fervent fotograaf geweest en dat zullen mijn kinderen, familie en vrienden geweten hebben! Overal waar ik kwam op feestjes of activiteiten had ik mijn fototoestel bij. 

Eddy%20huwelijk-4645_edited.jpg

Ik had een goede camera maar wou graag beter leren fotograferen. Het startte als hobby en tijdens mijn opleiding fotografie besefte ik dat dit mij echt gelukkig maakt en energie geeft. Daarom heb ik besloten om een belangrijke stap te zetten en er na meer dan 20 jaar ervaring in communicatie en marketing mijn beroep van te maken!

 

Op mijn 40ste werd ik zelfstandig fotograaf: een nieuwe start! Na anderhalf jaar te werken in mijn kleine thuisstudio kreeg ik de kans om mijn studio te vestigen in het appartement boven vishandel De Smet aan de Staatsbaan in Zulte. Hier kan ik mijn klanten ontvangen in een ruime studio, pasfoto ruimte en bureau waar alles wordt besproken en foto's gekozen worden. Op naar de volgende 20 jaar!

Jong en oud laten stralen is mijn missie.  

Puur en naturel, zoals jullie echt zijn! Persoonlijk en steeds weer anders:

op maat van wie ik voor mijn lens mag verwelkomen.

.  

bottom of page