top of page

Communie of lentefeest

Viert je zoon of dochter dit jaar zijn/haar communie of lentefeest en wil je graag een speelse,
coole of girly communiefotoshoot vastleggen? Ik ben kinder- en communiefotograaf in Zulte en zorg graag voor een mooi herinnering aan die speciale dag!

Bij Foto Anke streven we telkens naar een fotosessie op maat van uw zoon of dochter, want elk kind is uniek en ik bezorg iedereen graag zijn eigen en originele fotoreportage.
Geen 'voorgesneden koek', geen twee shoots zijn dezelfde...

Ik fotografeer op de locatie van uw voorkeur. Dat kan een shoot in de studio in Zulte zijn, of op locatie in de natuur: in een bos, een park (bv tussen wilde bloemen, vlindertuin Vichte, Baliekouter Wakken) bij bloesems, aan het water, aan zee...
Je kan er ook voor kiezen om een stedelijke, industriële of binnenlocatie te kiezen, bv. in je eigen gemeente, of een mooie stad, aan een kasteel, een verlaten pand, met graffiti, bij een leuke auto...
Hieronder kan je voorbeelden zien. Je kan de fotos' groter zien door erop te klikken.

Heb je interesse en wil je meer info? Stuur mij volledig vrijblijvend een mailtje (fotoanke@telenet.be) of contacteer me telefonisch (0475 82 64 75).
Ben je overtuigd en wil je graag reserveren? Neem contact op en wij leggen de shoot al vast. Mocht je de kledij nog niet in huis hebben, reserveer je best al en bepalen we later de datum van de reportage.

 1. Studio fotografie

Voordeel: altijd mooi licht, verschillende achtergronden mogelijk, niet weersafhankelijk

link studio
Natuur link

 2. Locatie natuur

industrieel

 3. Locatie industrieel, stad, gebouw, graffiti

bottom of page