Huwelijk kleuters De Kruin Nokere op 24/6/21

Toen ik de facebook oproep voor een fotograaf zag van Zarah (mama van Jade) was ik meteen gecharmeerd door dit prachtig initiatief. 

Met plezier ben ik vrijwillig foto's komen nemen in de klas, de huifkar, het gemeentehuis en in de tuin voorbij de Dreve van baron Casier.

Het resultaat kunnen jullie hier bekijken. Ik heb een ruime selectie gemaakt van meer dan 300 foto's. Ik heb mijn best gedaan om alle kindjes in beeld te brengen, maar uiteraard gaat de meeste aandacht naar de 6 kleuters die in het huwelijksbootje zijn gestapt. Als je klikt op een foto verschijnt deze groter.

Mocht er interesse zijn van enkele ouders wil ik een fotoalbum maken van deze onvergetelijke dag. Wie dit zou wensen kan mij steeds vrijblijvend contacteren.

Afhankelijk van jullie belangstelling bekijk ik met de leverancier van mijn albums hoeveel de prijs zou zijn (ik krijg hoeveelheidskorting als beroepsfotograaf). Ook de opmaakkosten (= mijn werk) kunnen dan gespreid worden onder meerdere personen: hoe meer mensen er eentje willen, hoe goedkoper het dus wordt.

Wie graag losse foto's, een vergroting of fotocadeautje wil bestellen van zijn of haar dochter/zoon kan dat zeker ook. Ik kan alle mogelijkheden per mail doorsturen voor wie dat eventueel wenst. Ook hier: alles is vrijblijvend, vragen staat vrij : -) 

Ik wens iedereen een heel fijne vakantie en wie weet tot eens bij mij in de studio, of op een leuke locatie voor een familie-, communie- of andere fotoshoot!

Vele groetjes en hopelijk vinden jullie de foto's een beetje leuk.

Anke Vanheirreweghe

0475 82 64 75

fotoanke@telenet.be

In de klas: getting ready for the wedding

Klaar voor vertrek naar het gemeentehuis in Kruishoutem met de huifkar. 

Het wettelijk huwelijk in het gemeentehuis van Kruisem. Burgemeester Joop Verzele mocht de bruidsparen Amélie en Remi, Jade & Arnaud en Léonie en Adrien huwen! Het huwelijk werd bezegeld met een lieve kus of een knuffel.

De supporters wachten vol ongeduld en klinken op de pasgehuwde koppeltjes

Na het plechtige gedeelte, tijd voor de koppelshoot in het hoge gras bij Baron Casier. Wat waren ze lief voor elkaar! Remi nam spontaan de hand van zijn Amélie om te kussen, Jade en Arnaud lieten er geen gras over groeien toen ik vroeg of ze een kusje durfden geven en ook Adrien was een gentleman voor zijn bruidje Léonie en plukte na enkele knuffels en zoentje ook nog een bloemetje voor haar!

Het was een onvergetelijke dag voor alle kleuters van juf Silvie in de 2e en 3e kleuterklas.

Zelf heb ik er ook van genoten! Het was een primeur om 3 huwelijken op dezelfde dag te fotograferen en nog nooit waren de koppels zo schattig en spontaan!

Bedankt juf Silvie en alle lieve kindjes van De Kruin.