Communie of lentefeest

Viert je zoon of dochter dit jaar zijn/haar communie of lentefeest en wil je graag een speelse,

coole of girly fotoshoot vastleggen?

Bij Foto Anke streven we telkens naar een fotosessie op maat van uw zoon of dochter, want elk kind is uniek en ik bezorg iedereen graag zijn eigen en originele reportage.

Geen 'voorgesneden koek', geen twee shoots zijn dezelfde...

Ik fotografeer op de locatie van uw voorkeur. Dat kan een shoot in de studio in Zulte zijn, of op locatie: in de natuur, in een stad bv. Gent of Brugge, op een industriële site, met graffiti, bij een leuke auto... Hieronder kan je voorbeelden zien. Je kan de fotos' groter zien door erop te klikken.

Heb je interesse en wil je meer info? Stuur mij volledig vrijblijvend een mailtje (fotoanke@telenet.be) of contacteer me telefonisch (0475 82 64 75).

Ben je overtuigd en wil je graag reserveren? Neem contact op en wij leggen de shoot al vast. Mocht je de kledij nog niet in huis hebben, reserveer je best al en bepalen we later de datum van de reportage.

 1. Studio fotografie

Een fotoshoot in de studio is altijd heel mooi. Zo'n foto's kan je thuis zelf niet nemen, gezien we gebruik maken van studiobelichting. Een groot voordeel hierbij is uiteraard ook dat we dan niet weersafhankelijk zijn. Verschillende settings en achtergronden zijn mogelijk, maar je kan ook 

kiezen voor een thematische shoot, zoals bv candyshoot (klik hier)

 2. Locatie natuur

 3. Locatie industrieel, stad, gebouw, graffiti

© 2020  Foto Anke